Suzuki - 2022

Suzuki - 2022

Selskapet ble grunnlagt i 1909 av Michio Suzuki. I 1955 rullet den første bilen av samlebåndet og i 1970 den første 4-hjulstrekkeren.

IGNIS OFFROAD 4x4 HYBRID

Ignis kombinerer et enkelt og stilig eksteriør, med fleksibel funksjonalitet. Bilen er kompakt, enkel å kjøre og har en form som gir bilen en unik personlighet. Et moderne hybridssystem sørger for lavt drivstofforbruk og lavt CO2-utslipp.

Les mer

SWIFT 4x4 HYBRID

En bil skal vekke følelser. Nye Swift går rett til hjertet. Fargene og stylingen understreker bilens unike egenskaper. Behagelig og frigjørende. Velkommen til ekte kjøreglede og forfriskende bilopplevelser - dag etter dag.

Les mer

VITARA 4X4 HYBRID

Kjempesuksessen Vitara 4×4 Hybrid kommer med avgiftsgunstig 130 hk Boosterjet-motor med hybridteknologi, nå også med automatgir. Den nye, kraftfulle turbomotoren gir deg fantastiske kjøreegenskaper i kombinasjon med lavt forbruk!

Les mer

S-CROSS 4X4 HYBRID

Vi blir ofte fortalt å ikke dømme noen på førsteintrykket, men allerede etter første øyekast viser S-Cross sitt sanne jeg. Det er en tøff SUV med masse tilstedeværelse, der den store grillen krever oppmerksomhet og ber om å bli tatt med på eventyr!

Les mer

ACROSS 4x4 PLUG-IN-HYBRID

Tør å skille deg ut med Across sitt unike design, som uttrykker individualitet med et robust karosseri, sporty detaljer og et karakteristisk dristig design. Ingenting kan stoppe deg nå.

Les mer

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

* Forbehold om feil/tekniske endringer.

Personvern