Et blikk inn i fremtiden

Scenen er klar: Bilutstillingen 2019 i Genève i mars vil være stedet der verden for første gang får se prototypen av vår nye og spennende elektriske bil. Ventetiden er snart over, du har sett konseptet ... gjør deg klar for prototypen.

Helt elektrisk

"Vårt Urban EV-konsept er den sanne representasjonen av Hondas "Vi holder ting enkelt"-designfilosofi, som tar sikte på å lage biler med større appell for folk flest." Makoto Iwaki, Honda R&D Executive Creative Director.

DEN ELEKTRISKE OPPLEVELSEN

Tenk deg å kjøre en Honda-elbil.

Du vil bli komfortabelt isolert i en nesten lydløs verden. Det er ingen gir, bare den lette berøringen av gasspedalen gir sømløs, jevn kraft fra en kilde som er ren og effektiv, med null utslipp. Velkommen til en ny epoke av Honda-kjøring.

UTVIKLING AV IDÉEN

Bringe konseptet til liv.

Urban EV vil være Hondas første masseproduserte batteridrevne kjøretøy som selges i Europa, men elektriske kjøretøy har eksistert i over 100 år i forskjellige former. Ideen er ikke ny, men det er teknologien. Under utviklingen av Urban EV Concept så våre designere og ingeniører nye måter å uttrykke disse ideene på, og fant ut at enkelhet var nøkkelen. Antall bevegelige deler er dramatisk redusert; bare en brøkdel av det du finner i et vanlig kjøretøy. Det betyr mye større energieffektivitet og mindre vedlikehold.

SPAR ENERGI

På tide å gå helt elektrisk.

Ladetider for elbiler vil avhenge av størrelsen på bilen og batteriet. Den typiske ladetiden for helt elektriske biler – ved bruk av en standard hjemmekontakt – er mellom seks og åtte timer. De fleste elektriske biler kan også bruke hurtigladingpunkter som kan fylle opp batteriene til 80 % kapasitet på rundt 30 minutter.

Utvalg av elektriske kjøretøy

De fleste nye elbiler har en rekkevidde på opptil 161 km og over – avhengig av batteristørrelse.

LAVERE AVGIFTER

Avansert teknologi er en integrert del av den attraktive, minimalistiske designen.

Den fantastiske Honda Urban EV-elbilen, som først ble vist på Tokyo Motor Show, er ikke lenger et konsept; den er i ferd med å bli en realitet. Så hvorfor gå elektrisk? Vel, elbiler er billigere å kjøre og vil koste mindre enn en bensin- eller dieselbil. Det er også betydelige skattefordeler og noen flotte offentlige bevilgninger som du kan dra nytte av. Alt i alt vil det å gå grønt vil spare mye mer enn bare miljøet ... det vil spare deg penger.

DEN BESTE KONSEPTBILEN

Under mottakelsen av den anerkjente 2018 Car Design Awards, ble Urban EV-konseptet beskrevet som å bringe "en nødvendig følelse av personlighet til EV-markedet". Hvorfor ikke ta en titt selv?

Se framover

Lavt og bredt har Honda Urban EV et ekte sporty utseende, mens frontruten gir en enda bredere synsvinkel.

Smidig ytelse

Det er en EV med kompakte proporsjoner, noe som gir bilen en stødig, muskulær konstruksjon som hinter om en sporty kjøreopplevelse.

Vis veien

Honda-logoen på Urban EV-konseptet er bakgrunnsbelyst i blått. Det vises foran og bak – det vil være et kjennetegn på alle våre fremtidige elbiler.

En invitasjon til å kjøre

Tre inn i verdenen av elektrisk transport. Sjåfører går ut av Honda-elbilen gjennom de elegante bakhengslede rutebildørene.

Smart kommunikasjon

Urban EV Concept kan fortelle hva den tenker med interaktive meldinger som vises mellom frontlys og baklys. De inkluderer hilsener, ladestatus og til og med råd til andre sjåfører på veien.

FREMTIDENS FØRERMILJØ

Det unike, avslappende miljøet til Honda Urban EV.

Interiøret i vårt elektriske kjøretøy er overraskende romslig. Interiøret er laget med naturlige materialer og treffaksenter, og du vil oppleve kjøring i en avslappet atmosfære som minner om en salong. Det er en opplevelse som bare kan beskrives som unik. Honda-elbilen vil i enhver forstand endre måten du kjører på for alltid.

TA KONTAKT

Urban EV-konseptet er nå live.

Med utviklingen av helt elektriske kjøretøyer som stadig utvikler seg, kan du registrere deg for oppdateringer og nyheter om utviklingen av Urban EV-prototypen.
Meld interesse:


Klikk her for mer informasjon

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.