NSX tar deg nærmere veien enn noen andre. Dette er en raffinert art av superbil, med høy presisjon i alle detaljer. Den kombinerer dagligdags kjøring med gnistrende prestasjon på banen.

Motoren er en turboladet, 3,5-liters V6-motor. Den er konstruert av én av seks mesterbyggere, trinn for trinn, over fem dager. Det er denne menneskelige kontakten som gjør NSX levende.

NSX-generasjonen

Makeløs sportshybridytelse – den perfekte balansen av kraft og manøvrering.

ALUMINIUMS- KUNST

NSX er en perfekt sammensmeltning av form og funksjon.

Chassiset er laget på en måte som gjør områder som trenger det, sterke, mens de som ikke trenger det, er hule og lette. Denne produksjonsprosessen er den første av sitt slag i bilbransjen. Det er sjelen til NSX.

Den lever og ånder.

NSX tar inn luft gjennom Total Airflow-systemet for å oppnå høy ytelse og kjøle ned drivverkskomponentene, bremsene og de termiske enhetene. Luften slippes deretter ut gjennom strategisk plasserte enheter bak for å minimere luftmotstand.

YTELSE DET SLÅR GNISTER AV

Kropp og sjel vil føle seg som en del av bilen.

Responsen fra NSX er umiddelbar – når du tenker på å svinge, svinger den. Den blir en forlengelse av viljen din.
Chassisets stivhet, den fininnstilte fjæringen og den nøyaktige vektdistribusjonen kombinert med Sport Hybrid Super Handling All-Wheel-Drive-systemet vil gi deg hjertebank etter bare én runde på banen.

EKSKLUSIVE YTELSESNIVÅER

Med fire forskjellige kjøremodi ved fingertuppene kan du stille inn NSX til å passe til humøret ditt.

Dynamisk moduskontroll

Den førersentrerte førerplassen setter deg i sentrum av NSX' kjøreopplevelse. Du får umiddelbar tilgang til fire forskjellige dynamiske kjøremodi.

Stillemodus

Stillegående kjøring når du trenger det. NSX kan kjøre på stillegående elektrisk strøm på egen hånd over korte avstander.

Sportsmodus

Når du velger denne innstillingen, får du den perfekte balansen av lyd fra V6-motoren sammen med perfekt tilpasset ytelse for kjøring på normale veier.

Sport+-modus

Det er her alvoret begynner. Dette nivået gjør styringen stivere og gir raskere girskift ved hjelp av girkassen med dobbel clutch, noe som oppfordrer deg til å bevege deg mot NSX’ øvre turtallsgrense.

Banemodus

Det er her NSX åpenbarer racing-DNA-et sitt. Med sportshybridsystemet ved full kapasitet opplever du akselerasjon, svinger og bremsing som kribler: kjør, stopp og sving. Rett NSX mot målet ditt, så kjører den dit.

DET VAKRE VED YTELSE

En harmoni av sport og luksus.

Det er ikke bare ytelsen til NSX som vil få opp pulsen din. Det slående sportsinteriøret, som plasserer deg rett i NSX' nervesentrum, vil også få hjertet ditt til å slå.

KJÆRLIGHET VED FØRSTE BLIKK

Førsteinntrykket betyr mye, og ingenting kan sammenlignes med å se Honda NSX for første gang. Med design som får deg til å sperre opp øynene, kommer den til å stjele all din oppmerksomhet umiddelbart!
Meld interesse:


Klikk her for mer informasjon

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.