Livlig Jazz

Ta en titt på den nye Honda Jazz.

MER ENN DU SER VED FØRSTE ØYEKAST

Det romslige interiøret er utviklet for å passe perfekt til livsstilen din.

Ikke la deg lure av størrelsen på den nye Jazz. Den nye stilen er dristig og tøff på utsiden og har massevis av plass på innsiden. Det romslige interiøret er best i klassen, inkludert de justerbare Magic Seats, og gjør den kompakte bilen både praktisk og elegant.

KLAR TIL Å KJØRE

Kompakt, praktisk og morsom å kjøre.

Den nye Dynamic-modellen har en 130 hk 1,5-liters i-VTEC-motor, og er en energisk og livlig bil med høy ytelse. Den tar deg med på en sporty kjøretøy som matcher det spennende utseendet. Effektiviteten står fortsatt i fokus, og den har alt du forventer av Honda Jazz – og mer til.

En romslige supermini

Honda Jazz er bedre enn noensinne med et stilig eksteriør og et praktisk og romslig interiør.

STILIGE LINJER

Redesignet med nye, pene detaljer.

Det blir vanskelig å få blikket vekk fra den funksjonelle og fokuserte nye Jazz, fra støtfangeren og grillen foran til baklukespoileren.

En fysisk tilstedeværelse

Jazz har en tøff stil, og med de nye, sporty 16-tommers lettmetallfelgene sitter den klistret både på motorveien og i bygatene.

Klar til dyst

Den nye formen på Jazz Dynamic fremhever bilens sporty karakter.

EN MESTER PÅ SYNSBEDRAG

Utrolige mengder plass.

Honda Jazz har utrolig benplass og takhøyde, og hvis du virkelig vil strekke deg ut, kan våre nyskapende Magic Seats raskt felles opp eller ned for å tilpasse seg deg og livsstilen din.

Vakker på innsiden

Interiørutførelsen blekner ikke i forhold. Dashbordet og kontrollene gir en følelse av luksus, og alle modellene har nye setetrekk. Når du setter deg inn i en Jazz vil du oppdage hvor høy kvalitet den har.

Vendt forover

Den nye fronten på Honda Jazz kommer godt frem over den sporty, lave grillen.

Sidelinjer

Enkel eleganse med nye sidekarmer, en baklukespoiler og Berlina Black-lettmetallfelger.

Nye stiler

Det nye utseende på Jazz gjør vår smarteste bil svært uttrykksfull.

Utsikt bak

Den bakre støtfangeren gir bilen et sporty preg, og fremhever det utrolig praktiske og store bagasjerommet. Pakk i bilen og kjør i vei – med stil.

HOLD DEG OPPDATERT

Med Honda CONNECT har du de viktige tingene, som musikk og vennene dine, i nærheten.

Ved hjelp av Bluetooth® eller USB får du tilgang til informasjon og spillelister på smarttelefonen. Med den forhåndsmonterte, nettbaserte AHA™-lydavspilleren kan du også koble til favorittene dine innen musikk, podcaster og nyhetstjenester. Jazz har også ergonomiske lyd- og telefonkontrollere på rattet som du kan styre med fingrene. Når bilen står stille, kan du til og med se på film via HDMI.

Jazz med fart

Ytelsen matcher den nye stilen.

KLAR, FERDIG, KJØR

Vi tar kjøregleden på alvor.

Du kan nå velge mellom to fantastiske i-VTEC-motorer til Honda Jazz: Den økonomiske og anerkjente 1,3-literen er komplettert med en ny 1,5-liters – og du finner alt under panseret på den nye Dynamic-modellen. Den energiske motoren er perfekt for både raske bilturer i byen og lengre turer utenfor bygrensene.

SÅNN SKAL DET GJØRES

Automat eller manuell?

Den presise 6-trinns manuelle girkassen gir deg en spennende kjøretur, men om du foretrekker et automatisk alternativ, gir vår avanserte 7-trinns kontinuerlig variable girkasse deg sømløse girskift, bedre økonomi og lavere utslipp. Du kan utnytte den sporty karakteren til Jazz ved automatiske modusskift og bruke den racerbilinspirerte girskifthendleren.

Mer sparing

Begge girkassene gir enestående ytelse og sparer deg for penger, men Jazz strekker seg enda lenger med tomgangsstoppfunksjonen. Funksjonen slår av motoren når du venter på grønt lys, og starter umiddelbart når du trykker på gasspedalen.

TRYGGE KOMBINASJONER

Selv om den er liten, har Jazz mange sikkerhetsfunksjoner.

Honda Jazz ble tildelt utmerkelsen for sikreste supermini av den uavhengige sikkerhetsorganisasjonen Euro NCAP. Etter å ha fått NCAPs 5-stjerners vurdering, fikk den også tittelen Best in Class Supermini 2015 for fremragende sikkerhetsytelse. Dette har bestått, og nå er det enda mer.

ADAS-system (avansert førerassistanse)

Teknologien i sikkerhetspakken for førerassistanse inkluderer funksjoner som kjørefeltvarsling og aktivt bybremsesystem. Disse beskytter deg på veien.

Varslingssystem for frontkollisjoner

Systemet varsler deg med både visuelle signaler og lydsignaler når det oppdager en mulig kollisjon lenger fremme.

Varslingssystem for punktering

Denne funksjonen holder deg og passasjerene dine trygge ved hele tiden å overvåke dekktrykket og varsle deg om problemer på forhånd.

System for fjernlysstyring

Dette systemet analyserer kjøreforholdene og veksler automatisk mellom fjernlys og nærlys.

Automatiske hovedlys med skumringssensor

Vi misliker å kjøre i dårlig lys. Derfor har vi lagt til en sensor som automatisk aktiverer hovedlysene på Jazz-en i svakt lys.

Vindusviskere med regnsensor

Vindusviskerne foran slår seg på så snart det begynner og regne, og justerer hastigheten ut i fra hvor mye det regner. Dette betyr at du kan holde blikket på veien og hendene på rattet.
Meld interesse:


Klikk her for mer informasjon

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.