KLAR, FERDIG, KJØR - Vi tar kjøregleden på alvor.

Du kan nå velge mellom to fantastiske i-VTEC-motorer til Honda Jazz: Den økonomiske og anerkjente 1,3-literen er komplettert med en ny 1,5-liters – og du finner alt under panseret på den nye Dynamic-modellen. Den energiske motoren er perfekt for både raske bilturer i byen og lengre turer utenfor bygrensene. 

STILIGE LINJER - Redesignet med nye, pene detaljer.

Det blir vanskelig å få blikket vekk fra den funksjonelle og fokuserte nye Jazz, fra støtfangeren og grillen foran til baklukespoileren.

En fysisk tilstedeværelse

Jazz har en tøff stil, og med de nye, sporty 16-tommers lettmetallfelgene sitter den klistret både på motorveien og i bygatene.

Klar til dyst

Den nye formen på Jazz Dynamic fremhever bilens sporty karakter.

EN MESTER PÅ SYNSBEDRAG - Utrolige mengder plass.

Honda Jazz har utrolig benplass og takhøyde, og hvis du virkelig vil strekke deg ut, kan våre nyskapende Magic Seats raskt felles opp eller ned for å tilpasse seg deg og livsstilen din.

Vakker på innsiden

Interiørutførelsen blekner ikke i forhold. Dashbordet og kontrollene gir en følelse av luksus, og alle modellene har nye setetrekk. Når du setter deg inn i en Jazz vil du oppdage hvor høy kvalitet den har.

HOLD DEG OPPDATERT - Med Honda CONNECT har du de viktige tingene, som musikk og vennene dine, i nærheten.

Ved hjelp av Bluetooth® eller USB får du tilgang til informasjon og spillelister på smarttelefonen. Med den forhåndsmonterte, nettbaserte AHA™-lydavspilleren kan du også koble til favorittene dine innen musikk, podcaster og nyhetstjenester. Jazz har også ergonomiske lyd- og telefonkontrollere på rattet som du kan styre med fingrene. Når bilen står stille, kan du til og med se på film via HDMI.

SÅNN SKAL DET GJØRES - Automat eller manuell?

Den presise 6-trinns manuelle girkassen gir deg en spennende kjøretur, men om du foretrekker et automatisk alternativ, gir vår avanserte 7-trinns kontinuerlig variable girkasse deg sømløse girskift, bedre økonomi og lavere utslipp. Du kan utnytte den sporty karakteren til Jazz ved automatiske modusskift og bruke den racerbilinspirerte girskifthendleren.

Mer sparing

Begge girkassene gir enestående ytelse og sparer deg for penger, men Jazz strekker seg enda lenger med tomgangsstoppfunksjonen. Funksjonen slår av motoren når du venter på grønt lys, og starter umiddelbart når du trykker på gasspedalen.

Meld interesse:


Klikk her for mer informasjon

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.