Klar for alt
HR-V er designet for å passe inn i livet ditt.

STYLET FOR Å OVERVELDE
Imponerende linjer med en premiumfølelse tvers igjennom.
Nye HR-V har et forfriskende, sporty design som flyter fra fronten til baksiden. Det romslige interiøret gir deg en unik opplevelse som gir en luftig og behagelig atmosfære for deg og passasjerene dine.

ET SPORTSLIG LIV
Atletisk og økonomisk
HR-V byr på responsiv kjøring med høy effektivitet. Denne populære SUV-en vil snart være tilgjengelig i en enda mer sportslig versjon: en nytt 1,5 VTEC TURBO-alternativ kommer våren 2019.

EN EKSTRA DIMENSJON
Legg til det personlige preget.

Det vil være en rekke måter å gjøre HR-V litt mer «deg». Som en start er det et utvalg av tilbehørspakker – inkludert en stilig Aero-pakke som virkelig skiller den ut fra mengden – sammen med en rekke individuelle elementer for å tilpasse interiøret. Du får muligheten til å ta din nye HR-V til neste nivå med personlige detaljer som virkelig gjør den til din.

Slående utseende
En allsidig SUV med sportskupestyling og klasseledende, romslig interiør.

En sporty holdning
Et møte ansikt til ansikt med HR-V vil ikke skuffe deg; den har en muskuløst utseende som viser dens sportslige natur.

Utformet for ytelse
Slank og raffinert, karosseriet – på sporty lettmetallfelger – har en aerodynamisk, crossoverprofil med en sporty touch.

Kompakt og slank
Visuell innvirkning er en av HR-Vs styrker – den har et særegent og målrettet utseende, sett fra alle vinkler.

Følg linjene
Skulpturerte karosserilinjer fortsetter hele veien rundt til bakluken og støtfangeren, som passer sømløst med baklyktene.

Komfort og støtte
Setene er konturerte for å passe deg – med allsidig støtte og høy grad av komfort.

Ta med utsiden inn
HR-V er kanskje en liten SUV, men det er så romslig og luftig på innsiden du vil bli tilgitt for å tenke at du kjører en større bil. The Magic Seats er designet for å tilpasses på mange nyttige måter for å øke lasteevnen og allsidigheten.

HOLD DEG OPPDATERT
HR-V har vår Honda CONNECT-teknologi.
En berøringsskjerm plassert sentralt i bilen sørger for at du har alt du er glad i, f. eks. vennene dine og musikk, rett ved fingertuppene.

Personlig startskjermbilde
Du kan tilpasse Honda CONNECT 7” berøringsskjerm med favorittbakgrunnsbildene dine. Den gir enkel tilgang til telefonkontaktene dine, og du kan til og med styre den med stemmen.

Bluetooth 
Den intuitive berøringsskjermen gir deg tilgang til alle funksjonene på mobiltelefonen din via Bluetooth™. Du har også WiFi-, USB- og HDMI™-tilkoblinger for enkelt å koble til Internett, vise filmer og høre musikk på reisene dine.

Flere tilkoblinger 
Den forhåndsinstallerte internettbaserte spilleren Aha™ lar deg koble deg på dine favorittmusikkstasjoner, podcaster og nyhetstjenester.

Sporty og energisk
Avansert teknologi som gir en spennende kjøreopplevelse.

EFFEKTIV ØKONOMI
HR-V har sporty motorytelse og samtidig lave driftskostnader.
Den nye HR-V kommer i to slagkraftige motorvarianter: den responsive 130PS 1,5 i-VTEC bensin eller den effektive 120PS 1,6 i-DTEC diesel. Begge motorene har våre enkle, men smarte tomgangsstopp- og ECON-funksjoner for å maksimere økonomi og effektivitet.

Velg girkasse
HR-V har forhjulsdrift, og er tilgjengelig med enten en skarp 6-trinns manuell girkasse eller en 7-trinns automatisk CVT (trinnløs autmatgirkasse) med rattkontroller. CVT gir deg muligheten til å gjøre sporty girskifter når du føler for det.

GJØR DEG KLAR FOR FREMTIDEN
Teknologi som utgjør en forskjell nå samt for kommende generasjoner.
Vi elsker å designe biler som er morsomme å kjøre, og vår nye, responsive 1,5 VTEC TURBO-motor, som kommer våren 2019, er akkurat det. Den leverer sporty ytelse under alle forhold.
Meld interesse:


Klikk her for mer informasjon

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

* Forbehold om feil/tekniske endringer.