Utforsk åpne steder

Bygget for å tilpasse seg med øye for komfort.

CR-V-en har blitt designet på nytt med jevne, strømmende linjer som alltid fanger oppmerksomheten. Vi har også skapt et interiør som er imponerende; som omringer deg med en luksuriøs, luftig følelse og god benplass til alle i bilen. Hver tur er en nytelse, og dersom du trenger ekstra plass til å frakte store gjenstander, har CR-V-en kapasiteten til det.

Kraften til å bevege deg

Innstilt for den åpne veien.

Overflod av ytelse leveres fra vår avanserte 1,5 VTEC TURBO-motor via en 6-hastighets manuell eller 7-hastighets CVT automatisk girkasse. Kombinert med den nye undervognen er kjøreopplevelsen agil med et sporty preg. Helt nye CR-V tar deg til reisemålet ditt med absolutt finesse og komfort - bare pek på horisonten og dra!

Bredere appell

Vår neste CR-V vil bli tilgjengelig med et nytt, avansert, hybrid drivverk. 

Nå blir verdens favoritt-SUV enda mer relevant for dagens kjøreforhold med et intelligent, høyavansert hybrid drivverk. Leverer en sømløs og engasjerende kjøreopplevelse uansett hvor du vil dra, med kombinasjonen av sportslig ytelse, høy økonomi og lave utslipp.

Ta det videre

Tilfør det personlige preget. 

Det er en rekke måter å gjøre den helt nye SUV-en litt mer personlig. Vi har et utvalg av tilbehørspakker i tillegg til en rekke individuelle gjenstander. Du får mulighheten til å gi nye CR-V den ekstra, iøynefallende skarpheten med de små særpregene som virkelig gjør den personlig.

Kledd for anledningen

Få CR-V til å skille seg ut - akkurat slik du ønsker det. Lys og dristig eller mørk og sofistikert, solid farge eller metallisk - velg den nyansen som uttrykker noe.

Vakkert stylet

Med sitt nye glitrende, moderne design er vår nye SUV fortsatt gjenkjennbar som CR-V – denne nye rekken vil overgå alle dine forventninger.

Sporty utseende

Muskuløse hjulbuer med et sporty overheng, større bakkeklaring og lettmetallfelger øker CR-V-ens dristige holdning og attitude.

Dynamisk luftflyt

Det aktive grillersystemet forbedrer aerodynamikken og bidrar til CR-Vens generelle stillhet og komfort.

Jevne linjer

Spoileren på baklemmen er ikke bare til for stilens skyld; den minimerer luftturbulens, som reduserer treghet.

Handsfree-tilgang

På øverste nivå kan du åpne og lukke baklemmen ved simpelthen å sveipe foten din under den bakre støtfangeren – enkelt og greit. Kraftbaklemmen kan også programmeres til å stoppe ved en angitt høyde, ideelt dersom du har en garasje med lave tak.

Feel-good-faktoren

En atmosfære du ikke vil gå glipp av.

Prøv enten vårt føyelige lær eller setene i plysj. Da forstår du hva vi mener. Det er en følelse som gir en opplevelse av trygghet og komfort. Deretter, ta en nærmere titt rundt på interiøret og CR-V-en vil åpenbare mange andre avanserte detaljer for deg.

Stilige høydepunkter

Iøynefallende interiørdetaljer laget av nye, moderne materialer aksentuerer særpreg som luftehull, utsmykninger på rattet, dørhåndtak og klimapanelet.

Trøst deg selv

En allsidig midtkonsoll har tre modus. Når den er helt åpen sørger den for god plass hvor du kan oppbevare en eller to større gjenstander.

En storslagen syver

Den nye CR-V-en beholder den uanstrengte nedleggingen av baksetet og tilbyr også muligheten for en tredje rad, uten ekstra seter, for utvalgte bensinnivåer. Når de ikke brukes brettes setene kjekt sammen og forsvinner inn i gulvet på bagasjerommet.

Kvalitetskontroll

Alt du behøver er rett i nærheten.

TFT-displayet i komplett farge gir føreren essensiell informasjon, rett foran deg. Vi kaller det grensesnittet for førerinformasjon. Det presenterer data direkte for føreren.

På skjermen

Du kan bla for å finne førerinformasjonen ved å bruke tommelputen montert på rattet, eller via stemmeaktivering, for å velge mellom en rekke funksjoner, derav: SMS- eller e-postdisplay, lydinformasjon, kontakter, firehjulsstatus og til og med vedlikeholdsinformasjon for smartkjøretøy.

Multifunksjonelt ratt

I tillegg til grensesnittet for førerinformasjon lar kontrollene på rattet deg aktivere ytterligere funksjoner, som lydstyrke, tilpasset cruise-kontroll og system for å holde seg i filen. Rattet er varmet opp på toppnivået - for å forvise kjørebluesen om vinteren.

Hold kontakten med Honda CONNECT

«Infotainmentsystemet» sørger for at du har tingene du elsker, som musikken din og vennene dine, like i nærheten. 

Med bluetooth® eller USB får du tilgang til informasjon og spillelister på smarttelefonen din. Du kan også overføre telefonens grensesnitt – via Apple CarPlay® eller Android Auto™ – til 7s touchsskjermen for å få tilgang på apper som du kan ringe og sende til og motta meldinger fra.

Flere tilkoblinger

Den forhåndsinstallerte internettbaserte spilleren Aha™ lar deg koble deg på dine favorittmusikkstasjoner, podcaster og nyhetstjenester.
Meld interesse:


Klikk her for mer informasjon

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.