TYPE R-TRIOLOGIEN

Tre filmer som forteller deg alt du trenger å vite om ytelsene og kjøreegenskapene til Honda Civic Type R.

Rå kraft

Med helt nyutviklet banefokusert teknologi og avansert aerodynamikk er Civic Type R en meget stilig kombikupé.

DESIGNET FRA EN DRØM

«Jeg har elsket biler siden jeg var et lite barn.»

«Visjonen vår for Civic Type R var manøvreringsmuligheter som føreren kan stole helt på, og det skulle få føreren til å føle at de kunne kjøre bilen for alltid.» Det var en drøm som ble til virkelighet – i form av en Type R. Laget med høyt komfortnivå, uovertruffen innvendig plass og baneinspirert utseende for å matche den høye ytelsen.

TOTAL SPORT

Pulserende kraft, magekriblende ytelse.

Type R deler de samme fundamentene som den nye 10. Civic-generasjonen, og bygger på Hondas arv om å utvikle biler med høy ytelse. Nyutviklet fra bunnen av for å levere den mest forfriskende og engasjerende kjøregleden i hot hatch-arenaen – både på veien og på racingbanen. Hils på den kraftigste, raskest akselererende bilen med forhjulstrekk vi noen gang har bygd.

Ren stil

Nye Civic Type R har blitt bygd helt om fra fremsiden til baksiden, på innsiden og utsiden.

SNUR HODER

Et smidig og muskuløst utseende.

Den er oppsiktsvekkende slank, men samtidig aggressivt sporty. Type R er blitt utviklet med overlegen aerodynamikk i tankene – en fysikk som minimerer luftmotstand og løft, men maksimerer misunnelige blikk.

Vedvarende inntrykk

Nye 20" lettmetallfelger som er unike for Type R passer det aggressive sportsutseendet. Bilen sitter lavt og har et tøft utseende med 245/30 ZR20-dekk som fyller ut hjulbuene perfekt. Karosseriet er vanskelig å ignorere: Siden det er designet med korte overheng og stramme linjer som håndterer luftstrømmen både over og under bilen, har den økt stabilitet ved høye hastigheter.

Legendemerket

Det er kun Type R som får bruke det.

FØL KRAFTEN

Type R reagerer momentant til føreren – ingen nøling.

I hjertet av bilen ligger det en sjelegripende 2,0-liters VTEC TURBO-motor. Den er rå, den er kraftfull, og den produserer 320 hk (400 Nm dreiemoment) og en stor dose adrenalin når du hører det kraftige brølet til trippeleksosen.

Fullstendig kontroll

Type R kan temmes eller slippes løs, avhengig av hva du foretar deg. Uansett hvilken kjøremodus som velges, vil bilen hele tiden analyse fart, rulling og G-kraft – for forskjellige vei- og baneforhold – deretter tilpasser den fjæringsdemperne, styrekraften, girskiftefølelsen og gassresponsen.

Kraft ved fingertuppene dine

Du kan forandre måten Type R føles på ved å bytte mellom modiene, selv når du kjører, slik at når du kommer til favorittsvingen din, kan du lett bytte fra Sport- til +R-modusen for en rask racingbaneopplevelse.

Komfort-modus

Type R har en ny Komfort-innstilling for en jevnere og mer økonomisk kjøring.

Sport-modus

Dette er standardinnstillingen for Type R og gir mer presise kjøreegenskaper. Det gir den optimale kjøretøysinnstillingen for å kjøre på den åpne favorittstrekningen din.

+R-modus

Den banefokuserte +R-modusen er innstillingen som gjelder for en dag på racingbanen. Du kjenner at Type R blir nærmere deg på alle måter. Du kan føle det, definitivt høre det, og du vil skjønne hvordan begeistring smaker når du slipper bilen løs.

DYRETS TENNER

Skarpere girskifting hele veien til øverste gir – og ned igjen

Civic Type Rs nye 6-trinns manuelle girkasse gjør at vi kan gi deg den mest forfriskende akselerasjonen noen sinne. Denne bilen griper tak i følelsene dine og slipper ikke taket.

Rask girskifting

Det nye turtallsmatchende kontrollsystemet sikrer kompromissløshet i Type Rs intime, givende kontakt med føreren. Den arbeider progressivt i alle kjøremodiene, noe som lar deg utføre sømløs girskifting uten noen form for girstøt – akkurat som en profesjonell.

Absolutt hastighet

Det beste med den spennende kombinasjonen med den helt nye girkassen og den turboladede motoren er tiden det tar (5,7 sekunder) å gå fra 0 til 100 km/t. Nyt det mens det varer!

SMIDIGE KJØREEGENSKAPER

Type R har et stivere karosseri og et helt nytt fjæringssystem.

Type Rs vridningsstyrke har økt med 38 %, og den dynamiske fordelen ved dette er den bestemte og målbevisste ytelsen. Med tett kontakt mellom deg, bilen og veien kan du kjøre med total selvtillit.

En racingtunet bil

Det fremre MacPherson-hjulopphengssystemet har blitt justert for Civic Type R med ny geometri for å minimere dreiemomentstyring og maksimere sportsegenskapene. Denne bilen gir veien en klem og protesterer ikke når du ber om mer kraft.

Føl forbindelsen

Det nye multilink-oppsettet bak på bilen er blitt bedre med de unike, høyfaste uavhengige fjæringsarmene. Til sammen gir dette en utrolig stødig kjøreytelse.

EKSTRA SANSER

Civic Type R har avanserte sikkerhetsfunksjoner designet for å holde deg og passasjerene trygge.

Kollisjonsminimerende bremsesystem

Hvis det er fare for kollisjon med et kjøretøy eller en fotgjenger, varsler denne funksjonen deg om faren og reduserer hastigheten, slik at du får hjelp til å redusere alvorsgraden av et eventuelt sammenstøt.

Kjørefeltkontrollsystem

Bidrar til å holde deg midt i kjørefeltet, og reduserer behovet for å korrigere styringen og kjøreinnsatsen. Det gir en mindre stressende kjøreopplevelse, spesielt på motorveien.

Trafikkskiltgjenkjenning

Systemet for trafikkskiltgjenkjenning identifiserer trafikkskilt og formidler denne informasjonen til deg på en skjerm. To skilt kan vises samtidig.

Intelligent fartsbegrenser

Kombinerer på en smart måte den eksisterende funksjonen for justerbar fartsbegrenser med systemet for trafikkskiltgjenkjenning. Den stiller automatisk inn fartsgrensen til det som registreres i systemet for trafikkskiltgjenkjenning.
Meld interesse:


Klikk her for mer informasjon

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.