ELEGANT OG SPORTY

En bil som er designet for den virkelige verden.

Honda Civic er gjennomtenkt og har fått helt ny design. Den er laget for å bli kjørt, men kan også være så mye mer. Den kan være fleksibel og endres etter dine behov, og den tilpasser seg enkelt det du vil den skal være.

DRIVKRAFT

Fullstendig ombygget med motorer fra den nyeste generasjonen som gir deg uovertruffen kontroll.

Femdørs Civic er bygget med et lettere og stivere chassis som gir en engasjerende kjøretur. Den har to bensinmotorer med turbo samt. Du kan velge om du vil ha manuelt gir eller automatgir på begge.

DEN SLÅENDE DYNAMIC

Det er en ny sporty Honda Civic i kvartalet.

Vår nye Civic Dynamic gir en engasjerende kjøreopplevelse takket være sin ergonomiske kjøreposisjon, dobbel pinjong-styring og et valg av en sporty og energisk 126PS VTEC TURBO-bensinmotor eller en effektiv og responsiv 120PS i-DTEC-dieselmotor. Åpne dørene, og du vil bli tatt imot av et interiør som gjenspeiler det sporty temaet, med skinnsetter med røde sømmer.

Se bra ut

Den sportslige stilen til Dynamic fortsetter også på utsiden, med iøynefallende 17' aluminiumsfelger, sportspoiler og sidekledning – til sammen gir de den et målrettet utseende. Vi har gitt den navnet Civic Dynamic av god grunn – den ser ut som om den er klar til aksjon selv når den er parkert.

LEKKER DESIGN

Femdørs Civic vil vekke oppmerksomhet overalt.

Det første som slår deg, er den lave, aerodynamiske profilen. Det er åpenbart at denne bilen er skapt for ytelse, med elegante og atletiske linjer.

Elegant form

Foran er det store luftinntak og en smal frontgrill som gir et aggressivt særpreg. Alt bukter seg jevnt langs sidene på bilen, over taket og til den brede bakluken. Det er lett å se at hver millimeter av bilen er designet for kjøring.

INNSIDEN

Sportsopplevelsen fortsetter på innsiden med designfunksjoner som instrumenter med digitalt lys, pedaler i lettmetall og et skinnkledd ratt. Plassen er også skapt for komfort, med rikelig benplass, myke materialer av høy kvalitet og luksuriøse seter.

Mer bagasjeplass

De allsidige 60 : 40-delte nedfellbare baksetene gir Civic større lastekapasitet. I kombinasjon med den brede bakluken, som gjør det mye enklere å pakke inn og ut av bilen, er det forbløffende hvor mye det er plass til.

GOD KONTAKT

Hold deg oppdatert om alt du setter pris på, som musikk og venner.

Ved hjelp av Bluetooth® eller USB får du tilgang til informasjon og spillelister på smarttelefonen. Du kan også overføre telefonens grensesnitt (via Apple CarPlay®eller Android Auto™) til den 7-tommers berøringsskjermen for å få tilgang til apper der du kan foreta oppringinger samt sende og motta meldinger*.

Flere tilkoblinger

Med den forhåndsmonterte, nettbaserte AHA™-lydavspilleren kan du også koble til favorittene dine innen musikk, podcaster og nyhetstjenester. Når bilen står stille, kan du til og med se på film via HDMI.

GÅ INN I KJØRESONEN

Ta en titt på alle de unike funksjonene som gjør femdørs Civic til en eksepsjonell og allsidig kombikupé.

Bevegelsesfrihet

Målene innvendig er utvidet for å gi større benplass og takhøyde, noe som skaper en åpen og luftig atmosfære i Civic.

Vidåpent

Glasstaket som kan åpnes, gir panoramautsikt innenfra. Åpne taket og før mer av utenomverdenen inn i bilen, både dag og natt.

Du er aldri alene

Du kan ganske enkelt trykke på en knapp på rattet for å vise all kjøreinformasjon på førerens informasjonsskjerm samt viktige meldinger og varsler.

Hold deg i ro

Brake Hold holder bilen i ro uten at du må bruke parkeringsbremsen manuelt eller trenger å holde foten på bremsepedalen. Når det er på tide å kjøre videre, trykker du ganske enkelt på gasspedalen, så er du på vei.

Riktig klima

Klimakontroll overvåker utslippet fra klimaanlegget på en intelligent måte og opprettholder ulike temperaturinnstillinger for fører og passasjer. Så selv om temperaturen varierer på utsiden, har dere det komfortabelt på innsiden.

GENERERING AV KRAFT

Neste generasjon motorer er lettere og mer effektive.

Nyeste Civic har ytelse som står til det sporty utseendet. Du kan velge mellom de to finjusterte bensinmotorene, de kraftige 182 hk 1,5 VTEC TURBO og 126 hk 1,0 VTEC TURBO. Uansett hvilken du velger, har du en spennende kjøretur i vente.

Økonomisk kjøring

Begge enhetene er laget for å tilføre maksimal kraft fra lav kapasitet, og de har Earth Dreams Technology, som gir perfekt balanse mellom sportsytelse og økonomi. De gir mye spenning og lavt drivstofforbruk.

VELG DITT EGET TEMPO

Uansett hvordan du kjører, kan femdørs Civic gi deg en opplevelse som passer for deg.

Hvis du foretrekker manuell girkasse, har femdørs Civic en 6-trinns girkasse med enkelt girskift, som fører deg gjennom hele turtallsområdet med nøyaktig og sporty action.

Ta det med ro

I tillegg har vi en ny 7-trinns automatisk kontinuerlig variabel girkasse (CVT) som gir en mer avslappende kjøretur. Sterk, lineær akselerasjon er det som gjelder her, og hvis du føler for det, kan du få racinglignende kontroll ved å bruke ratthendlene til å skifte gir. Det er ditt valg.

DET ER ØYNENE OG ØRENE DINE

Honda SENSING er en avansert samling sikkerhetsfunksjoner som er laget for å holde deg og passasjerene tryggere.

Kollisjonsminimerende bremsesystem

Hvis det er fare for kollisjon med et kjøretøy eller en fotgjenger, varsler denne funksjonen deg om faren og reduserer hastigheten, slik at du får hjelp til å redusere alvorsgraden av et eventuelt sammenstøt.

Kjørefeltvarsling

Hvis bilen beveger seg ut av kjørefeltet uten at du har satt på blinklyset, aktiveres lys- og lydvarsler for å varsle deg om å rette opp kursen.

Road Departure Mitigation

Et kamera som er montert på frontruten, oppdager om bilen er på vei ut av veien og bruker den elektriske servostyringen til å foreta små korrigeringer som holder kjøretøyet i kjørefeltet. I noen tilfeller kan det også aktivere bremsene.

Kjørefeltkontrollsystem

Bidrar til å holde deg midt i kjørefeltet, og reduserer behovet for å korrigere styringen og kjøreinnsatsen. Det gir en mindre stressende kjøreopplevelse, spesielt på motorveien.

Trafikkskiltgjenkjenning

Systemet for trafikkskiltgjenkjenning identifiserer trafikkskilt og formidler denne informasjonen til deg på en skjerm. To skilt kan vises samtidig.

Intelligent fartsbegrenser

Kombinerer på en smart måte den eksisterende funksjonen for justerbar fartsbegrenser med systemet for trafikkskiltgjenkjenning. Den stiller automatisk inn fartsgrensen til det som registreres i systemet for trafikkskiltgjenkjenning.

Intelligent adaptiv cruisekontroll

Denne funksjonen oppdager det hvis et kjøretøy som kjører i et tilstøtende kjørefelt, har tenkt å legge seg inn foran deg, og justerer hastigheten din på forhånd. Den hjelper deg også med å opprettholde avstanden til bilen foran, slik at du ikke trenger å endre farten.

Adaptiv cruisekontroll med Low Speed Follow

Denne funksjonen opprettholder en innstilt kjørehastighet og en trygg følgeavstand i forhold til kjøretøyet foran. Hvis det registrerte kjøretøyet stopper, senker denne funksjonen hastigheten og stopper bilen din uten at du trenger å holde foten på bremsen.

FØL FORBINDELSEN

Når du setter deg inn i en Civic, blir du umiddelbart en del av den.

Vi har undersøkt og tenkt gjennom alle aspekter av bilen for å forbedre Civic-smidigheten. All denne teknologien er laget for å fungere sammen og skape det vi mener er vår mest avanserte og sporty Civic noensinne.

Tilpasset

Med den ergonomiske kjørestillingen og nytt styresystem med dobbel pinjong gir Civic utmerket tilbakemelding og kontroll, noe som gir en engasjerende kjøreopplevelse.

Hold deg på veien

Fjæringen er også konfigurert for hensiktsmessig og dynamisk håndtering og har et uavhengig Multi-Link-system bak og et MacPherson-stagoppsett foran.
Meld interesse:


Klikk her for mer informasjon

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.